Reglament

REGLAMENT #TRS2017

L'Associació Esportiva Ekke Lleida és l'organitzadora d'aquest esdeveniment esportiu, amb el suport dels diferents ajuntaments on es desenvolupen les diferents proves juntament amb les entitats col·laboradores en cada cas.

CURSA
Podran participar tots aquelles persones majors de 16 anys que ho desitgin, sense distinció de sexe ni nacionalitat. Els menors d'edat hauran de participar amb autorització del pare o tutor. Els menors de 16 anys que vulguin participar s'han de ficar en contacte amb l'organització.

Per raons organitzatives, les places estaran limitades (independentment de la categoria) en cadascuna de les proves. Cal veure el reglament específic de cada cursa per saber el límit.

Els recorreguts de les diferents proves oscil·len entre els 18 i 30 km. En els casos que sigui possible es proposarà un recorregut alternatiu de menor distància.

INSCRIPCIONS
Les inscripcions es gestionaran i es realitzaran exclusivament on-line a través de la web de la cursa. La data límit estarà indicada en el reglament específic de cada cursa.

El preu de la inscripció variarà en funció de la categoria de la cursa. Les inscripcions dels equips son gratuïtes, però els membres han de fer la seva inscripció de forma individual.
Tots els preus inclouen 1€ que l'organització destina al projecte solidari Vacances en Pau de Sàhara Ponent.

L'ús de xip de cronometratge és obligatori, aquells corredors que no tinguin el podràn comprar (15 €) o llogar (2 €) al moment de fer la seva inscripció.

Si no s'han cobert les places es podran admetre inscripcions fora del termini d'inscripció i fins i tot el mateix dia de la cursa , les inscripcions tindran en aquest cas un recàrrec de 3 €.

En el cas que s'esgotin les places quan estiguin limitades pel regal de la cursa, l'organització pot oferir inscripcions d'última hora amb un regal alternatiu.

L'assegurança d'accidents i de responsabilitat civil està inclòs en el preu de la inscripció a tots aquells que no disposin de llicència de muntanya.

Totes les proves comptaran amb, almenys, un avituallament cada 5 km, més el de meta.

Les inscripcions es faran per mitjà de la plataforma de pagament virtual que hi ha en aquesta mateixa web.

Una vegada que s'ha realitzat i pagat la inscripció, només es tornarà l'import per una causa justificada fins a 72h abans de l'inici  de la cursa. Amb menos de 72h no és tornarà l'import de la inscripció sota cap justificació.

CATEGORIES
Les categories per a totes les proves seran les següents:
 • Absoluta: totes les edats. (m/f)
 • Promesa: sub 23 anys. (m/f)
 • Sènior: de 23 a 39 anys. (m/f)
 • Veterans: de 40 a 49 anys. (m/f)
 • Màster: més 50 anys. (m/f)
 • Equips. Mínim 3 participants. (Unisex)
Per fer les categories es tindrà en compte l'edat a dia 31 de desembre de 2017. Per exemple, si una persona fà els 40 anys el dia 5 de novembre, entrarà dintre de la categoría veterà en totes les curses.

CATEGORIA EQUIP
L’organització de les Trail Running Sèries Lleida (TRS) fica en joc una categoria d'EQUIPS. Amb l’objectiu de fomentar la pràctica del Trail Running amb grup i per donar l’oportunitat a què amics o companys de club puguin compartir una bona experiència.

Si vols participar, llegeix el REGLAMENT ESPECÍFIC de la competició.

RECOLLIDA DE DORSALS I XIPS
Totes les persones inscrites rebran la seva Bossa de Corredor, el dorsal, la documentació de la cursa i el regal oficial. Els inscrits podran recollir el seu dorsal fins 15 abans del començament de la cursa.

El dorsal es durà ben visible i serà lliurat a l’organització al finalitzar el circuit. Qui no el porti, no podrà constar en la classificació.

L’organització demanarà el DNI o similar per comprovar la identitat de l’atleta al moment de recollir el dorsal.

El xip de cronometratge és obligatori, i s'ha de portar a les sabatilles o al turmell, sempre per sota del genoll.

PREMIS
A cada prova hi haurà medalla per als tres primers classificats de la categoria general, sènior, veterà i màster; i al primer en la categoria promesa, i equip. També hi haurà regals en funció dels col·laboradors de cada prova.

Amb l'objectiu de repartir al màxim els regals i premis de la prova, aquests NO són acumulables, donant importància sempre a la categoria absoluta sobre les altres i per tant els guanyadors de la categoria absoluta no poden obtenir premis en les altres categories.

Al final de les Trail Running Sèries s'atorgarà un regal de FINISHER a tots els que hagin finalitzat les 6 proves del calendari TRS2017.
Hi haurà també una classificació general de les Trail Running Sèries per als quals també hi haurà premi especial als tres primers de cada categoria. En aquest cas, també, els premis NO seran acumulables pels quals els que obtinguin premis en la categoria absoluta predominen sobre les altres categories.

Per a aquesta classificació puntuaran els 5 millors resultats obtinguts en les diferents proves i s'han de córrer un mínim de 4 curses per poder optar a premi.

SISTEMA DE PUNTUACIÓ
Cada prova tindrà un coeficient de puntuació en base a la següent formula:
COEFICIENT = (Distància (km) x Desnivell positiu (metres) / 1000) + 100

A partir d'aquí, els punts obtinguts pels corredors es reparteixen de la següent manera:
 • ​1r obtindrà el 100% del coeficient. 
 • 2n obtindrà el 95%.
 • 3r el 90%.
 • 4t el 85%.
 • 5è el 80%.
 • 6è el 7​7​%.
 • 7è el 7​4%.
 • 8è el​ 71%. 
 • 9è el 6​8​%.
 • 10è el 6​5​%
 • 11è el 62%
 • 12è el 60%
 • I així restant un 
 • ​1% fins a un mínim d'un 2%

Per a l'edició del 2017 els coeficients de les diferents proves seran els següents:
* El coeficient de la Trail Vall d'Àger s'ha vist modificat al tenir que retallar la distància i desnivell de la mateixa per les condicions metereològiques.

DESQUALIFICACIONS
Serà motiu de desqualificació d'un corredor:
 • No seguir el recorregut marcat.
 • No portar el dorsal visible.
 • Doblegar el dorsal i/o tapar alguna part del mateix.
 • Tirar brossa o residus en algun punt no senyalitzat per a tal efecte.
 • No fer cas de les indicacions dels voluntaris i/o directors de cursa.
 • No ajudar a un corredor quan aquest ho necessiti.
 • no portar el xip de cronometratje per sota del genoll.

RECLAMACIONS
Les reclamacions es podran fer al director de la cursa amb un import de 50 € que es retornarà si aquesta es acceptada. No s’acceptarà cap passada una hora de la finalització de la cursa.

IMATGE i VIDEO
El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització cregui oportú amb les imatges agafades pels fotògrafs oficials durant la mitja marató. També cedeix les seves imatges per que puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa.

DADES PERSONALS
En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de l’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA EKKE LLEIDA, CIF: G25608670. Aquest fitxer podrà ser trames a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials.

Fent la vostra inscripció, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web, així com en els llistats de classificació i inscripcions pertinents.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a associacioesportiva@ekke.es

SALUT
El corredor a l’omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva, i en concret per córrer entre 10 i 30 km. Es responsabilitat del propi corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc. I eximeix a la organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació de qualsevol prova del circuit Trail Running Sèries de Lleida.

ACCEPTACIÓ
La inscripció a la cursa implica l'acceptació d'aquest reglament. Tot lo que pugui no estar contemplat en aquest reglament, s’aplicarà amb caràcter supletori la normativa FEEC sobre curses de muntanya.