Calendari TRS 2018

Aquí teniu el calendari de les TRS 2018. Un any amb moltes novetats, amb més muntanya i amb un esperit més salvatge. Des de l’Associació Esportiva Ekke, cada any intentem millorar les TRS, un circuit en el qual treballem amb molta il·lusió des del primer dia i molta empenta per potenciar el Trail Running a Lleida.

7 proves puntuables de març a setembre perquè et puguis posar a prova durant tot l’any.

En pocs dies actualitzarem la web, més moderna, més ordenada, on anirem publicant tota la informació referent al circuit i a les proves no puntuables.

Enguany, el circuit puja de nivell, amb tres noves incorporacions al circuit, La Faiada, Lo Bunker i Carlac, proves ja contrastades i de molta qualitat. Augmenta el nivell d’exigència, més muntanyenc, més salvatge, però igualment apte per tots els amants de la natura, sigui per competir o per gaudir amb els amics de l’ambient de les curses.
* La distància i el desnivell poden variar d'avui al dia de la prova si la organització ho creu oportú.

I també, neix el nou circuit d'orientació TRS-O. Una altra manera de viure la muntanya, per equips, competició o iniciació, a peu o en BTT, on l’estratègia pren importància a l'estat físic. Us recomanem que ho proveu, segur que repetiu.
  • 24 de març - Orientació nocturna (Montoliu de Lleida)
  • 29 d’abril - Orientació a peu i amb BTT (la Granja d’Escarp)
  • 28 d’octubre - Orientació a peu i amb BTT (Raimat)
  • 11 de novembre - Orientació a peu (Alfarràs)