Classificacions #TRS2016

A falta de la TRS de l'Aiguabarreig a Montmaneu, Ivan Sabaté i Natalia Badia són els líders de la classificació general.
En dones, Natàlia, (Club esportiu tri-4.40) és, amb 1118 punts, la guanyadora absoluta del circuit Trail Running Sèries Lleida 2016. Té un clar avantatge de 132,80 punts sobre la 2a classificada, Raki VG (Clos Pons Thai Runners) i de 170,5 amb la 3a classificada Svetla Gugova (Associació Atlètica Xafatolls).

En homes, la cosa està més ajustada, Ivan (Clos Pons Thai Runners) amb 942,6 punts té un marge de 67,7 punts amb Josep Maria Bonastre (Associació Atlètica Xafatolls) i 69,3 punts amb Josep Maria Castells (Team Blue Motors Ponts). Tant segon com tercer classificats, tenen opcions de guanyar la lliga si guanyen la cursa i l'Ivan no queda en posicions capdavanteres. En canvi, Raul Butaci (Associació Atlètica Xafatolls) amb 863,5 punts, 4t classificat, puja amb força i amb una cursa encara per poder sumar el 100% dels punts està en disposició de lluitar pel títol final, ja que el separen 79,1 punts de l'Ivan i tenim 170 punts en joc. L'Ivan només pot sumar 62 punts, ja que perdrà 108 punts de la seva puntuació de Raimat.

En resum, per guanyar, l'Ivan ha de quedar en 1r lloc i el Raül no ha de quedar millor del 5è, és a dir, quedant entre els 4 primers, el Raül serà el guanyador de les TRS2016 faci el que facin la resta de candidats al títol.
A la Cursa de Muntanya dels Tossals d'Almatret vam veure com Ivan quedava 2n i Raül 4t. Veurem que passa en La Granja d'Escarp, emoció fins al final.

Veniu a viure el millor trail running de Lleida.