La Tossals d'Almatret amb la Noe Gaya

El divendres 26 d’agost de 2016, una representació del Club Ciclista i Excursionista d'Almatret (organitzadors de la Cursa de Muntanya dels Tossals d'Almatret) és va desplaçar fins a l’Espluga de Francolí per conèixer a la Noe Gaya, una noia que la nit del 27 de maig de 2000 quan tan sols tenia 22 anys va tenir un accident de trànsit que li va canviar la seva vida i la d’aquells que l’envolten, sobretot la seva família; patint fortes lesions i quedant en mobilitat reduïda i sense parla.

Amb l’ajuda de la seva mare pinta unes pedres amb l’objectiu que tots aquells que coronin un cim, viatgin pel món... hi deixin la pedra acompanyada d’una nota que insta a l’esperit de superació. D’aquesta manera, és com si la Noe també viatgés per tot el món. Molts atletes han participat en aquesta iniciativa com el Kilian Jornet entre altres.

Per això el CCE ALMATRET va anar a buscar les 300 pedretes de la felicitat per donar-les el pròxim diumenge 4 de setembre als participants de la V Cursa Tossals d’Almatret, per tal que les deixin als racons, cims i paisatges més impressionants de tot el món i enviïn una foto del lloc on han deixat la pedra a la Noe Gaya.

I tu? Voldràs portar una pedra en la teva pròxima aventura? Vine a córrer diumenge i tindràs la teva.