Herrero i Badia guanyen al TRS Nit Trail de Montoliu de Lleida

Albert Herrero, del Ultra Lleida, i Natàlia Badia (Tri 4.40), van ser els guanyadors de la prova inaugural de les Trail Running Sèries Lleida, la IV Nit Trail Running Montoliu de Lleida, celebrada aquest dissabte en horari nocturn.
En homes, Herrero va marcar un temps de 51.52 amb el qual va superar Iván Sabaté (Clos Pons Thai Runners), segon amb 53.27, i Ismael Guiu (Km0 Ponent), tercer amb 54.25. En l’apartat femení, Natàlia Badia va fer un crono d’1.09.14, entrant pel davant de Svetla Traykova (Feetback Running), segona amb 1.09.57, i de Gemma Puertas, tercera amb 1.10.11.

Aquesta cita inaugural, que va aplegar 196 participants, va servir per encetar les Trail Running Sèries Lleida, que enguany creixeran de nou a onze curses en la seva quarta edició. Les dues proves que s’incorporen com a novetat en aquesta edició són el km Vertical d’Àger i la I Trail de Montpedró d’Alfarràs.
La propera cita del circuit serà el 12 i 13 de març amb una cita triple, dintre del cap de setmana de la Trail Vall d'Àger.