Circuit #TRS2015

Ja és aquí el calendari final del circuit Trail Running Sèries Lleida 2015. Com a novetats més destacables és l'ampliació del circuit de les 7 proves del 2014 a les actuals 9 proves, amb la incorporació d'una cursa que ja porta diversos anys celebrant-se, i que aquest any se suma a les TRS com és la Cursa dels Tossals d 'Almatret, juntament amb una nova prova amb seu a la Granja d'Escarp, sota la denominació "de l'aiguabarreg a Montmaneu". Ambdues proves augmentaran l'oferta i el nivell d'exigència del circuit, ja que les dues proves superen els 20 km de distància i 800 metres de desnivell positius. Tot i això, els recorreguts segueixen sent assequibles tècnicament, complint així, un dels objectius de les TRS, que és apropar el trail running a un públic més popular.

Una altra de les novetats és la corresponent a la prova de la Vall d'Àger. En aquesta edició, es podrà triar entre participar en la Trail Via Romana o en la Trail Vall d'Àger, sent ambdues proves puntuables per al circuit, donant així també l'opció als corredors més aguerrits del circuit a provar el circuit més llarg i exigent de la trail Vall d'Àger.

També, estem treballant per dotar el circuit de la màxima qualitat possible en tots els aspectes, tant tècnics, com d'imatge, i primant més que en l'edició anterior, la fidelitat dels corredors que participin en més proves del circuit.

Esperem que gaudiu d'aquesta nova edició de les TRS Lleida.