Èxit de participació a la 1a Trail Nocturna Clos Pons

Més 300 corredors han participat aquest dissabte en la primera 1ª Mitja Marató de Muntanya al bell mig de les vinyes de Clos Pons. Aquesta activitat, amb sortida i arribada al celler, uneix esport i enoturisme.


Aquesta era la última cursa del circuit Trail Running Series Lleida que va constar d’un circuit més tècnic i salvatge de 21 quilòmetres allunyat de qualsevol nucli urbà, complimentat amb un circuit més planer de 8 quilòmetres, que van donar cita a més de 300 atletes els quals van poder gaudir del paisatge nocturn al cor de les Garrigues entre vinyes i boscos. 

Els participants i els acompanyants van iniciar la jornada amb una mostra gastronòmica de productes de proximitat maridada amb els vins Clos Pons a més a més de visites guiades al celler. Una barbacoa chill out a la fresca va posar el punt final a la jornada.

Els atletes només trepitjar la línia de meta van poder comprovar a través del seu telèfon mòbil mitjançant el codi QR inserit al seu dorsal el temps real i oficial que van aconseguir, així com la posició en què van arribar i la categoria

En la cursa de 21 quilòmetres el primer en arribar a la meta va ser Xavier Sahuquillo Falcó amb un temps de 1h 32' en categoria masculina i Glòria Abella Falcó amb un temps de 2h 1’ i 56”. En la cursa de 8 quilòmetres el guanyador va ser Aleix Cercós Ageltes amb un temps 45’ i 35” en categoria masculina i Divina Farreny Justribó amb 51’ i 3”.

L’entrega final de premis de la Lliga Trail Running Series Lleida serà el proper divendres dia 6 de juny a les 20.30 hores al gimnàs Ekke de Lleida, on es premiarà els millors corredors de les set curses.