La 2a Cursa Trenkacames de Rosselló aplega més de 200 participants

La cursa ha estat organitzada per l’Associació Esportiva EKKE amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat


Prop de 200 persones han participat aquest diumenge a la 2a Cursa Trenkacames de Rosselló, última de les proves de la Trail Running Series Lleida que ha comptat amb curses a Montoliu i Raïmat, éssent considerada la de Rosselló de classificatòria final. La cursa ha constat de dos recorreguts, un de 14 km i un de 7 km, i ha estat organitzada per l’Associació Esportiva EKKE amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat, a més de prop de 50 voluntaris distribuïts pel circuit.

En categoria masculina sènior ha guanyat la cursa de 14 km Albert Herrero, de Dream Runners de Lleida. En categoria femenina ha guanyat la cursa llarga Cerasela Pasa, d’Esports Querol de Balaguer. Pel que fa a la cursa de 7 km, els guanyadors han estat Peter Climent (Ekke), i Mariona Rocaspana (Rosselló), en categoria masculina i femenina respectivament.

La Trenkacames és una prova d’atletisme qualificada de molt dura on els participants recorren un circuit urbà i extra urbà amb desnivells pronunciats.

La concentració, sortida i arribada d’aquesta 2a cursa Trenkacames han tingut lloc a l’avinguda Guillem de Rosselló, on també s’ha fet el lliurament de trofeus de la cursa i de la classificació general de la Trail Running Series Lleida.

A l’acte de lliurament de trofeus, encapçalat per l’alcalde i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Rosselló, Josep Abad, han participat, també, representants de les diferents entitats col·laboradores, com és el cas del representant a Lleida de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, Joaquim Perisé, en representació de la Diputació de Lleida i coordinador de la Taula Assessora de l’Esport Lleidatà, Antoni Fo, el vicepresident del Consell Comarcal del Segrià, Jaume Revés, el responsable de la Taula Assessora de l’Esport Català, Josep Ma Roy, el president del Consell Esportiu del Segrià, Josep Ramon Vidal, i els regidors de l’Ajuntament de Lleida, Miquel Padilla i Paco Cerdà.

Podeu consultar els resultats AQUÍ.