Albert Herrero i Rosa Espachs guanyadors del Trail Running Raïmat


Aquest matí, amb un dia ideal per la practica de l'esport, 146 atletes han participat al Trail Running de Raïmat, segona prova de les Trail Running Sèries Lleida.Albert Herrero i Rosa Espachs s'han proclamat guanyadors absoluts de la cursa. Sobre un recorregut d'11 kilòmetres i 300 metres de desnivell positiu han invertit un temps de 43:07 l'Albert i 49:12 la Rosa.

Una cursa molt disputada fins a l'ultim metre com ho demostren els només 10 segons de diferència entre els dos primers classificats, per darrera han entrat en homes Joel Adan (guanyador de la Nit Trail Running de Montoliu de Lleida) i Alberto Susin (guanyador de la primera edició del TrenkaCames de Rosselló l'any passat), i en dones segona ha estat Cerasela Pasa (guanyadora de la Nit Trail Running de Montoliu de Lleida) i Yolanda Cebrian.

En dones s'ha repetit pòdium de la primera prova de les Trails Sèries amb intercanvi de posicions als dos primers llocs. En homes, l'Albert va ser tercer a Montoliu i Alberto Susin no va participar.

Pòdium femení
Pòdium masculí

A la resta de categories, el guanyadors han sigut:

HOMES
  • Veterans +40: Isidre Camí
  • Màster +50: Joan Ribes
  • Sub 23: Jose Ramón Rodríguez

DONES
  • Veterans +40: Svetla Traykova
  • Màster +50: Mercé Cutillas

CLASSIFICACIONS